Hodnotenie blogu:

8

Žeby bola moja mačka drzá?

Už je to niečo cez dva roky, čo mám môjho miláčika Sáru.

Po zničení všetkého, čo sa zničiť dalo, počuť už nejaké buchnutie málokedy. Z kvietkov zostala možno ani nie tretina, zhoditeľné veci sú tiež preč... Ale aj tak si Sára nájde vždy niečo, čomu je schopná zmeniť pôvodnú polohu.

Teraz si tak nevinne leží, drieme, labkami má podloženú hlavu, veď ona nič:)

Ale hneď vedľa nej je akvarko, ktoré je prikryté sklom a zaťažené knihami, aby rybky prežili:) A drobné hračky, tie som nemohol skryť, a nejak som si už zvykol ich každý deň napravovať a utrieť chlpy z poličky...
To je zatiaľ nič, čo by napovedalo tej drzosti z nadpisu...

Bol to pomaly rituál, prebúdzať sa každé ráno okolo pol piatej, nie, nemám v hlave integrovaný budík ani mi nesvieti slnko do očí, to naša Sára sa tak naučila vstávať. Posledné dni, vlastne týždne, si budíček posunula už na tretiu, štvrtú, veď zmena nezaškodí:)

Zase sa na mňa tak pozerá, ležiac na boku s pretočenou hlavou:) Ja ju nemôžem ohovárať...:)

No a keď už zavíta v tú skorú rannú hodinu ku mne do izby, klopkajúc pazúrikmi o podlahu, pekne mňaukne, ale keď načiahnem ruku, že ju idem pohladkať, už uteká...
Pozriem misky, má granule, má mäsko, má vodu, hrať sa nechce, tak kde je problém? Problém nie je nikde, je drzá, nedovolí mi spať, keď už je ona, princeznička, hore:) Ešteže to trvá len do 20 minút. Teda toľko kým je v mojej izbe, rodičov naozaj ľutujem, tí si užijú toho viac.

Ale dnes ráno to bolo dlhšie, behala po byte, mňaukala a ja som nevedel prečo. Až keď sa viackrát vrátila k svojmu záchodíku, všimol som si, že už má málo podstielky. A tu bol ten problém:) Poriešilo sa a išla spať:)

Čiže možno ani nie je drzá, len každé ráno niečo chce a ja neviem čo:(
Nejaký nápad?:)

Pridal: Hascor | 19. júna 2007 o 15:42 | Počet zobrazení: 1602

Podpor autora článku, že zahlasuješ za neho na hlasovacích stránkach: pošli na vybrali.sme.sk


Ak chcete pridať komentár, musíte byť prihlásený.

Váš nick:
Heslo:

Nebol pridaný žiaden komentár.