Hodnotenie blogu:

10

Ľudská beštia a vypichnuté očká!

Aká ľudská beštia mohla spraviť niečo tak ohavné a beštiálne?! Vypichnúť malému mačiatku očká! Neviem aké zvery to žijú medzi nami, kto to vôbec spravil, má ten človek vôbec svedomie?! Keď som sa to dozvedel prostredníctvom diskusného fóra cats.sk, ovládol ma hnev, a nakoniec totálna beznádej. Áno beznádej zabránit podobným prípadom týrania zvierat. Poväčšinou tieto skutky týrania robia deti a pubertáci, kto je za ich činy zodpovedný? výchova, rodičia, škola, štát kto??? S ubližovania zvieratám sa na Slovensku stal národný šport! Podľa môjho názoru by malazačať celospoločenská diskusia na tému týranie zvierat.

Svoju úloho vo vchove našich detí, zohráva rodič a škola. Keď rodič dieťaťa zlayhá, pre nedostatok času, alebo z iného dôvodu mala by nastúpiť škola. Prečo sa na školách deti neučia ako zaobchádzať zo zvieratami!!!

Možno by sa mal prehodnotiť zákon na ochranu zvierat, a dať mu vyššiu prioritu.

Diskusia k môjmu blogu: Diskusia tu >>>

Pridal: cats | 28. júna 2009 o 12:57 | Počet zobrazení: 2879

Podpor autora článku, že zahlasuješ za neho na hlasovacích stránkach: pošli na vybrali.sme.sk


Ak chcete pridať komentár, musíte byť prihlásený.

Váš nick:
Heslo:

Strana: 1

michala3 | 26. júla 2009 o 8:36

Ten, čo to spravil je NEČLOVEK - BEŠTIA a prirovnávať jeho čin k zverstvu je veľká urážka zvierat.

Catlin | 01. júla 2009 o 21:14

Dnes som sa zaregistrovala do fora, pretože tento prípad ľudskej zvrátenosti ma šokoval a chcem sa pridať ku všetkým, ktorí si vážia a pomáhajú tvorom, ktorí sú oproti nám ľuďom oveľa lepší. Asi by sme mali vážne prehodnotiť dve slová a ich význam. Ľudskosť a zverstvo. Často majú tieto dva slová úplne opačný význam, aký sme im mi ľudia prisúdili. Neraz som sa stretla s krutosťou tzv. úplne normálnych ľudí,ktorí nepovažujú za nič zlé ubližovať zvieratám, zrejme preto lebo tak boli vychovaní. Naša slovenská tradícia. "Veľkosť národa a jeho morálna úroveň sa dá merať tým, ako zaobchádza so zvieratami." Mahátma Gándhi