Hodnotenie blogu:

3

Moja Zlata Simbusa

Awojte mam macku je veeelmi zlata ,vola sa Simba.Mam ju veeelmi rada je to moje krasatko , je kraaaasnej ciernej farby a na slnku je do risava. Je to velmi krasna a pritulna zlata macicka necela by som inu:D:D.Nwm kto blby riadne blby hlupák povedal ze cierne macky prinasaju smolu , ::::::(((((((((úúúúúúúúúúúúúúúúplnáááááá blbost vobec na to neverim a nektori ludia tomu veria a odpluju si ked popred nich prebehne cierna macka kokso:(((((kto by uz tomu veril aspon z tych co miluju macky. Nemam rada takych ludi ktory veria tejto povere:::::(((((((((.

A moja Simbusa ma teraz malicke este nedavno som sa nevedela dockat kedy porodi a dnes uz mame male maciatka zatial len 3 ale dufam ze ich bude 6:D:D:D:D.Sú veeeeeelmi zlatucke ale mena ete nemaju:D:D.
No ona zmizla pod schodami schovala sa v malickom ale fakt malilinkom akvarku a tam porodila a pritom mala vedla seba pohodlnu skatulu so senom pripravenu pre nu a ona porodila v tom mini akvarku, no tak som ju cela prelozit do tej krabice. Ona si do nej preskocila ale male som musela preniest ja. A preto sa veeeelmi bojim ci nevadi ze som ich prenasala ci som im nejako neuskodila ked som pocula ze by sa nemali chytat po narodeni , prosim vas povecte mi na to neco , neublizila som im teda nejako?strasne sa o ne bojim.................................. a tesim sa ked vyrastu na troska väcsie ........teraz tak krasne piskaju:D:Da Symbusa sa o nich dobra postara ma ich velmi rada ako aj ja:D:D:Dtak prosim napiste:D






Pridal: Mica | 25. apríla 2009 o 15:06 | Počet zobrazení: 1682

Podpor autora článku, že zahlasuješ za neho na hlasovacích stránkach: pošli na vybrali.sme.sk


Ak chcete pridať komentár, musíte byť prihlásený.

Váš nick:
Heslo:

Nebol pridaný žiaden komentár.