Hodnotenie blogu:

7

Surne potrebujem poradit

Ktora dobrá duša mi pomôže?

Som z Trnavy a na nasom sídlisku sa túla krásna bielo-ryšavá mačička, resp. kocúrik. Vídavať ju hlavne ráno, ked vonku nie je veľa ľudí, je priateľská, hravá, srsť má krásnu čistú, možno sa len niekomu stratila ale zdá sa mi dosť chudá.

Nemôžem si ju vziat domov, lebo uz máme psa a dvoch kocúrov a bývame v činžiaku, ale keby bol nablízku útulok, kde majú V O Ľ N É miesto alebo nejaký kontakt na osobu, ktorá by sa mačičky dočasne ujala.

Ďakujem veľmi pekne

mail: veronika.ancova@justice.sk

Pridal: dorota | 16. júla 2008 o 11:44 | Počet zobrazení: 2691

Podpor autora článku, že zahlasuješ za neho na hlasovacích stránkach: pošli na vybrali.sme.sk


Ak chcete pridať komentár, musíte byť prihlásený.

Váš nick:
Heslo:

Strana: 1

Miska | 25. júla 2008 o 19:31

Bolo by dobre, macicku odfotit a poslat do fora aj s popiskou. Forum cita viac ludi a existuje viac stranok, kde ju mozte ponuknut. Dufam vsak, ze sa Vam uz niekto ozval a macicka je v bezpeci!?

quatrechats | 19. júla 2008 o 16:49

Dobry den, dufam ze najdete jenu dobru osobu pre tu macku. U nas vo Francuzsku su spolocnosti ktore chytaku tulajuce macky a mozeme si ich privlastnit po vsetkych potrebnych opekach. Tak sa dostala ku mne Iti-tou. Hm, nevedela som ze bude velmi diva, ale casom sa prisposobila a teraz zije s 3 mackami, co je veru nie vzdy lahke, totiz kazda macka potrebuje svoje uzemie a v spolocnom zivotu maju svoje kody ! Ja sa prisposobujem, to oni vedia najlepsie co chcu, co im vyhovie. Najpotrebnejsie je respektovat ich potreby, a vsetko je dobre, zivot je krasny s nimi ! Dobry den Vam v Trnave, kde som chodila do skoly v rokoch 1970 !!