Hodnotenie blogu:

8

Nikitka hľadá domov II. – Vianočný zázrak

Od Nikitkinej záchrany pred obesením prešiel týždeň. Hneď v pondelok obetaví veterinári vo Vetpointe pozisťovali, aké sú ďalšie možnosti testovania Nikitky.
Po opakovaní testov som nebola omnoho múdrejšia ako na začiatku. Jeden test vyšiel dubiozny (čiže neurčitý) a druhý bol zase ten istý combo test a vyšiel pozitívne.
A tak som sa rozhodla objednať Nikitku čo najskôr na sterilizáciu a hľadať jej domov. V tom istom období sa mi poriadne skomplikovala situácia v práci a tak som mnohé dni k Nikitke naozaj len doletela na skok a utekala zase preč.
Sterilizáciu prežila Nikitka veľmi dobre, horšie bolo podávanie injekcií s antibotikami, aby sme sa vyhli komplikáciám po sterilizácií. Našťastie, bolo ich len pár. Hrozne ma trápilo, že nielen, že som tam vždy len krátko, ale ešte jej aj ubližujem. Ale Nikitka mala veľké srdiečko a rýchlo mi odpustila.
A čas rýchlo plynul a blížili sa Vianoce. Vo štvrtok pred Vianocami som mala jeden veľmi milý telefonát o Nikitke. Jedna zlatá pani chcela spracovať neterku, aby jej poskytla domov. Verím, že ak sa ozve, budem jej vedieť ponúknuť inú z množstva mačičiek, čo na svoj domov ešte len čakajú.
Keď som bola dnes kŕmiť Nikitku, smutne som si k nej sadla a uvažovala som, ako prežije Silvestra. Uvažovala som, že ju presuniem z izby do kúpeľne, pretože polnoc na Silvestra v Petržalke je nesmierne hlučná. A ja som nemohla byť s ňou, moje mačičky doma ma totiž potrebujú tiež. Bola som veľmi smutná, že jej neviem pomôcť.
Keď som sa vrátila domov, volala mi K. Ozvali sa jej totiž záujemcovia o jedného kocúrika, ale ten zrovna včera odišiel do nového domova a jej napadlo, že by im ponúkla Nikitku. Zavolala som pani Martine a ona chcela len vidieť nejaké jej fotky a dlho neváhala.
Necelých 10 minút od telefonátu s K. a už sme všetci vedeli, že sa stal zázrak. Že Nikitka nebude tráviť Vianoce a ani Silvester sama. Že konečne jej dlhá cesta skončila a ona našla svoju rodinu. Dostala ten najúžasnejší a najkrajší darček – domov, kde ju pohladkajú, vyčešú, dajú dobré jedielko a budú nekonečne milovať, ako si to zaslúži.
Nikitka, prajem Ti veľa šťastia v novom domove a veľmi ďakujem všetkým, ktorí jej ho hľadali a pomohli ho nájsť.

Pridal: AndreaO | 23. decembra 2007 o 23:47 | Počet zobrazení: 2135

Podpor autora článku, že zahlasuješ za neho na hlasovacích stránkach: pošli na vybrali.sme.sk


Ak chcete pridať komentár, musíte byť prihlásený.

Váš nick:
Heslo:

Nebol pridaný žiaden komentár.